Bad News

duminică, 3 iunie 2012

Criminala prostituata care si-a transat clientul a ajuns VICTIMA


Acum se dezbate la ANTENA 3 si Romania TV cazul studentei ucigase de la Timisoara, care a nascut un copil malformat ,mort, ca nu a avut conditii in penitenciar, nu a mancat mancare corespunzatoare, ca a stat cu o fumatoare in celula,si cand nu se stia de sarcina a fost tratata cu antibiotice, mare gresala.
Reclama fatuca si faptul ca a cumparat medicamente din banii proprii si nu a primit vitamine gratis:)))
Control medical pentru ea a fost de 40 de ori. Ce viitoare mama in libertate, are asa tratament bun?
Nu se simte bine nici fizic, nici psihic criminala, dar pe noi cine ne intreaba daca ne simtim bine fizic sau psihic in tara asta de nebuni? Ucigasa a stiut ca copilul are malformatii dar, a vrut sa-l faca ca sa scape de puscarie. Sa stea toata viata libera si sa il trateze ca pe un animal fara nici o raspundere fata de el. Doar pentru binele ei, sa fie libera toata viata cat tinea viata copilului.
Important ca sotul criminalei vrea despagubiri.
Trebuie sa facem o crima rasunatoare,asa cum a facut Carmencita, cu taierea in bucatele mai marunte a clientului ei,cand era inca cald,si cu sangele suroind la bagat in valize, ca sa fim si noi tratati ca niste vedete.
Mancatoarea de c... moderatoare la tv. combate tot timpul ca, ucigasa a fost asigurata ca va avea un copil sanatos.
Sotul,un nevinovat traficant de droguri spune ca sotia nu a beneficiat de conditii, la toate reclamatiile facute de criminala.
PRESA ESTE DE VINA CA SE SCOATE IN EVIDENTA ACEST CAZ DEMENTIAL, FATA DE VIATA NOASTRA A CELOR LIBERI SI NEVINOVATI.
A venit si Paula Iacob,avocata criminalei, care da cu gura in apararea ucigasei si a traficantului de droguri care a facut 10 ani de puscarie. Tot ea spune ca ii e greu sa creada ca criminala asa de frumoasa a putut face asa o crima odioasa???:(((( Sotul ,aproape plangand, spune ca testul de sarcina l-a cumparat din bani proprii :))))
Imi vine sa sparg televizorul si cred ca s-a intors totul cu susul in jos.
Conditia pentru amor neprotejat a unei puscariase cu un puscarias a fost libera, fara nici o grija,gardienii le-au tinut lumanarea. Te baga emisiunile astea cretine in balamuc, cu viziunea lor cretina.

Un comentariu:

  1. Puritatea, demnitatea si statornicia femeilor s-au dus. Faptul ca s-a dat liber la jos chilotii, nu mai mira pe nimeni, acum totul e de vanzare pana si bunul simt si decenta. Acum se apreciaza femeia indrazneata; cea care nu este suficient de indrazneata incat sa aiba o conduita demna de o tarfa este considerata padureatza.Majoritatea fetelor acum sunt niste proaste comode care ofera pasarica pe mancarica.

    RăspundețiȘtergere

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE