Bad News

joi, 19 aprilie 2012

BLEJNAR A PLECAT, A LUAT SI BANII CU EL , DORMIŢI LINIŞTIŢI !

















De fapt, titlul articolului de față ar fi putut să sune la fel de bine ”Dormiți liniștiți, Ungureanu lucrează la partidul dumneavoastră!”. Partid care s-ar putea să fie un fel de FNI politic.

De undeva din înaltul Cotrocenilor și cu acceptul unor porți mai înalte sau mai scunde din exterior, premierul-tocilar MRU s-a apucat de o construcție politică. El e ”Albă ca Zăpada” iar piticii, ceva mai mulți de șapte, pot fi grupul Baconschi-Macovei-Preda-Paleologu din PDL, intelectualii aserviți care-și spun ”Noua Republică” (domnii Mihai Neamțu, Papahagi și alte non-entități politice), cugetători gen Lăzăroiu, plus ceva oameni de la PNL, îndepărtați datorită iresponsabilității lui Crin Antonescu din partid.

În scopul rescrierii basmului, domnul Ungureanu avea nevoie de un sacrificiu ritual, de omorârea unui balaur. Monstrul de neclintit, de șapte tone și cu șapte era Sorin Blejnar. Supranumit ”regina corupției din vămi”, posesor al unui palat-hangar și al unor limuzine tocmai justificabile pentru un bugetar, exponent al grupării Ghiță Falcă-Udrea din PDL, domnul-pușculiță părea de neclintit. Numai că, hap, apare arhanghelul Mihăiță din Iași, îi arde pe motiv de nod în fisc o mandolină-n cap și-l răpune. Mai mult decât atât, îl înlocuiește cu amicul meu din copilărie Șerbănică Pop, un băiat tânăr, cu studii de anvergură și cu relații externe via Mihai Tănăsescu, un om după chipul și asemănarea prototipului de membru de partid ungureanist.

Mi-e teamă însă că toată povestea asta e doar o operațiune de PR. Pe deoparte, vorba rapsodului Mărgineanu, ”Blejnar nu e moartă, Blejnar se transformă”. Bărbatul de stat și de partid construit din falca Udrei nu mai e șef suprem la ANAF, dar a rămas staroste peste o direcție de puricat mari averi, unde poate să-și vadă mai discret de treabă. Pe de altă parte, dacă e să ne uităm cu atenție în ochii premierului și ai oamenilor lui, în lentilele ochelarilor de ”intelectuali de rasă” cu operă tunsă la zero se reflectă tot chelia lui Băsescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE