Bad News

joi, 28 iunie 2012

FRATILOR, CE MAI STATI, BELITI-L PE BASESCU !

Cei care spun că USL guvernează, dar nu conduce – adică se află la guvernare, dar nu influenţează în mod major cursul evenimentelor, au dreptate. Adevărat, o parte din aceasta gresala se datorează USL înseşi, care a întârziat nepermis de mult să restructureze structurile de la nivel central şi din teritoriu, fie că vorbim despre deconcentrate, fie de structuri ale ministerelor de forţă. Victor Ponta pare că a uitat că se luptă cu un duşman (, iar nu adversar) implacabil, necruţător şi, mai ales, fără scrupule. A procedat, cu alte cuvinte, precum Tăriceanu, care a crezut timp de doi ani şi mai bine în virtuţile convieţuirii politice cu Băsescu – când s-a trezit din somn, îi fugise un sfert din partid din ograda PNL.

Un exemplu despre cum nu trebuie să crezi că nişte instituţii pervertite de către numirile politice din partea preşedintelui şi ale PDL ar putea să procedeze conform legii şi normalităţii l-au dat în ultimele zile Procuratura Generală, DNA, ANI şi, azi, Curtea Constituţională.

Ce este de făcut? Să schimbi capii acestor structuri… dar nu poţi, deoarece unele dintre aceste numiri sunt la latitudinea Cotrocenilor. Atunci?

Atunci vine răspunsul pe care l-a dat deja Crin Antonescu: îl suspenzi pe Traian Băsescu.



Un comentariu:

  1. Romania e stat mafiot cu institutii nefunctionale condus de crima organizata.Actiunile politiei, justitiei, DNA-ului, SRI-ului, se fac doar pentru spectacol si senzational, sunt sacrificati doar pioni din gruparile mafiote care racoleaza fete pentru prostitutie.

    Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete (SRI, SIE), magistratura, Garda Financiara, clasa politica, politie si de diferiti functionari publici.

    ...nu e Basescu de vina ca politia mafiota romana racoleaza fete pentru prostitutie si ca majoritatea romanilor fura intr-o veselie:

    http://www.jurnalul.ro/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.htm

    RăspundețiȘtergere

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE