Bad News

luni, 9 aprilie 2012

La UNPR acum vin si curvele nu numai tradatorii.



Lavinia Şandru a declarat , după ce PIN, partidul condus de ea, a fuzionat prin absorbţie cu UNPR, că nu va mai permite nimănui să afirme că Uniunea condusă de Gabriel Oprea este un partid al trădătorilor.Si are dreptate, de data asta UNPR a absorbit o curva nu un tradator, Lavinia netinand cont de faptul ca barbatul care i-a facut un copil intamplator a ajuns acum la PSD.

“Din acest moment îmi permit să spun, suntem cu toţii membrii UNPR, iar dacă cineva îşi va mai permite să spună despre acest partid că este un partid al trădătorilor, va avea de-a face cu mine. Nu sunt o trădătoare ”, a atras atenţia Lavinia Şandru într-o conferinţă de presă, după ce PIN a fuzionat prin absorbţie în cadrul UNPR.

Ea a mai spus că PIN a decis să fuzioneze cu UNPR pentru că în România este nevoie de o construcţie de centru-stânga care să fie capabilă să asigure stabilitate în societatea românească. “PIN a decis să intre în UNPR într-un moment în care România are nevoie de o costrucţie de centru-stânga capabilă să asigure stabilitate în societatea românească, România are nevoie de noi acum şi am considerat că trebuie să ne unim forţele tocmai pentru că este un moment dificil pe care trebuie să-l depăşim cu toţii”, a mai explicat Lavinia Şandru.

La rândul lui, preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a spus despre PIN că s-a remarcat prin perseverenţa cu care a abordat temele specifice stângii. “UNPR a demonstrat că este un partid de centru- stânga responabil (...), iar PIN s-a remarcat prin perseverenţa cu care a abordat temele specifice stângii şi a fost o voce puternică în spaţiul public, sunt sigur că vom avea o colaborare foarte bună”, a spus Oprea, care a precizat că obiectivul Uniunii este de minim 10 % la alegerile viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE