Bad News

vineri, 10 februarie 2012

OARE CEI DE LA Antena 3 S-AU TAMPIT DE TOT?




Evenimentele de ieri m-au pus pe ganduri.Nu faptul ca a trecut guvernul Ungureanu de votul din Parlament, ci tapajul care s-a facut in jurul discursurilor lui Ungureanu si Ponta. Doua discursuri tipice de Parlament, fiecare a mancat cacat cum a stiut si cat a putut, nici Ungureanu nu s-a inscris in USL si nici Ponta n-a trecut la PDL.Si totusi discursurile, in special cel al lui Ponta, au starnit niste comentarii patimase si totodata tampite, pline de ineptii,de boraturi, de scarbosenii, toate venite de la persoane ,asa zisi comentatori-invitati ai televiziunii Antena 3 dar in special de la angajatii acestei televiziuni, care s-au dat mari analisti politici, experti in diversiuni si manipulari, desi ei ar trebui doar sa prezinte evenimentele lasand pe altii mult mai destepti ca ei sa le comenteze.In frunte cu Mihai Gadea, directorul raspopit al acestei televiziuni, continuand cu Radu Tudor, Dana Grecu, Victor Ciutacu, Oana Stancu, si, in ultimul rand , multprea dobitocul infumurat Mircea Badea, care nu intelege ca el este bun doar de pantomima, de glumisoare de noapte buna, sa se bata cu cainii vagabonzi, sa imite ,pentru divertisment,diverse personaje ,insa in nici un caz creierasul sau zbanghiu nu este in stare sa interpreteze evenimente politice.
Corul de dobitoci ANTENA 3,a cantat ieri,toata ziua, aproape 12 ore, aria tradarii lui Victor Ponta. In final, directorasul Gadea, a admis ca s-a cam exagerat dar, vezi doamne, aceasta a demonstrat ca la Antena 3 discutiile sunt libere, oricine este lasat sa-si spuna parerea, fara cenzura, neintelegand ca pe noi nu ne intereseaza balacarelile angajatilor lui, comentariile stupide de analfabeti in stiinte politice, care, pe langa faptul ca sunt imbecile mai fac si rau opozitiei, in speta USL. Libertatea de exprimare a trupei lui Gadea poate influenta opiniile telespectatorilor, le pot modifica optiunile de vot, ceea ce inseamna ca ,de fapt, asa cum am mai spus-o, TRADAREA vine de la ANTENA 3. Indiferent ca o fac intentionat sau din dobitocie.
Singurul care a demonstrat din nou ca este un specialist in analiza politica a fost prof. Bogdan Teodorescu, care a salvat, ce a mai putut fi salvat, incercand sa le demonstreze dobitocilor de la Antena 3, ca este stupid si ilogic sa-l banuiesti pe Ponta de tradare ,fara nici un motiv.
Personal, nu sunt nici pe departe un fan al lui Ponta, din contra, dar cand vezi ca se face dintr-un discurs tampit gandit si spus de Ponta,care nu poate mai mult,e limitat ca politician ,un act de tradare, incepi sa te gandesti ca multi nebuni sunt pe lumea asta, si in special la Antena 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE