Bad News

duminică, 30 octombrie 2011

Minciuna regelui Mihai,si-a trimis sluga,pe Ciorbea la Basescu pentru temenele



Acest articol a fost primit prin formularul de postare directa. Il prezentam integral:

Cu ocazia zilei sale de nastere regele mihai a fost invitat in parlament sa tina un discurs. Si a vorbit despre cat de mult ar fi progresat romania in ultimii 20 de ani, dupa ce s-a eliberat din dictatura comunista. Minciuni si manipulari menite sa consolideze pozitiile actualei clase pedeliste capitaliste la putere, profitand de incultura crasa in care se gaseste poporul roman la ora actuala, romanul neavand ideologii politice sociale, nefiind interesat de etica si fiind foarte usor de manipulat, pentru a fi mai usor de exploatat de catre stapanii sai.

Consideram afirmatiile regelui mihai drept o ofensa umilitoare si o jignire la adresa romanilor de rand care reprezinta motorul economic al societatii noastre. iata ce afirma regele mihai : http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/821246/regele-mihai-nu-putem-avea-viitor-fara-sa-respectam-trecutul dintre care remarcam urmatoarele:
''Prima noastră datorie este să ne amintim de toţi cei care au murit pentru independenţă în toate războaiele pe care a trebuit să le ducem şi în evenimentele din decembrie 1989. Nu putem avea viitor fără a respecta trecutul nostru.
- Ultimii 20 de ani au adus democraţie, libertăţi şi un început de prosperitate. Oamenii călătoresc, îşi îndeplinesc visele şi încearcă să-şi consolideze viaţa.
- România a evoluat mult în ultimele două decenii.''

Dupa cum bine stim in decembrie 1989 nu a fost revolutie ci lovitura de stat planificata de americani pentru a isi extinde tentaculele si sfera de control, ajutati de fostii comunisti deveniti peste noapte "democrati' capitalisti, care au complotat impotriva poporului roman pentru a pune pe mana pe resursele tarii, cu scopul de a se imbogatii pe spinarea maselor de romani ce sunt fortati sa-si vanda forta de munca patronilor, industriasilor.

Daca intr-advar regelui Mihai ii pasa de soarta poporului, atunci vorbea despre coruptia ce a inflorit dupa 1989 in toate sferele sociale, coruptie generata de economia capitalista de cumetrie ce consta in concurenta pietei libere, despre lipsa de cultura a romanilor de toate varstele ce se aseamana foarte mult cu un analfabetism infiorator ce afecteaza viata sociala, care naste conflicte in relatiile sociale aproape oriunde la locul de munca , despre lipsa de interes a romanilor fata de morala si etica pentru ca majoritatea populatiei traieste cu grija zilei de maine astfel dezvoltandu-se egoismul iar in scoli materii precum filosofie.istorie sau cultura civica nu se predau aproape deloc, ele fiind in mod normal intr-o societate ce urmareste dezvoltarea majoritatii indivizilor din toate punctele de vedere si ar fi trebuit sa fie materii de baza,.Desi in discursul sau regele Mihai a indraznit miseleste si manipulator sa rosteasca cuvintul''etica'', despre crima organizata ce e sprijinita pe umerii clasei politice, despre exploatarea majoritatii romanilor prin ore multe de munca si salarii mizere, despre camata bancilor si despre datoriile romanilor la ele,aflati in imposibilitatea de a le platii, despre stresul generat de aceste lucruri mai sus spuse ce ne afecteaza sanatatea psihica, ce provoaca depresii,regele a tacut malc.

Daca regele mihai doreste atat de mult binele poporului roman, de ce nu cere o schimbare radicala ce consta intr-o economie participativa bazata pe proprietate comuna,in care munca se desfasoara in interiorul companiilor/uzinelor dupa sistemul de luare a deciziilor in comun de catre toti angajatii si o redistribuire a profitului cat mai justa. (VEZI EXEMPLU AICI www.cariereonline.ro/articol/povestea-incredibila-celei-mai-neobisnuite-companii-din-lume-si-ceo-ului-care-sfidat-toate-r?page=0,0)

In discursul sau a sustinut minciuni mari, cum ca militarii si diplomatii isi fac datoria fata de popor chiar daca nu sunt bani. De fapt, nu sunt bani pentru majoritatea care reprezinta clasa de jos, dar stim bine ca bani pentru marii afaceristi intreprinzatori diplomati sunt, atunci ei ar fi trebuit sa suporte cheltuielile necesare depasirii crizei, nu patura saraca, militarii sunt cei ce se duc la razboaie pornite de conducatori ce vor sa cucereasca noi teritorii pentru a isi marii sfera de influenta si profiturile ei si acolitii lor, nicidecum razboaiele nu sunt cerute de catre omul de rand, de mase, sau de militarii ce se duc si isi risca vietile unii chiar si le dau pentru interesele clasei conducatoare NU pentru interesele lor si ale maselor.

Din aceste considerente ne vedem nevoiti sa reafirmam ca aceasta aparitie in public a regelui mihai este o grava jignire si umilire a poporului roman, o manipulare menita sa profite de debusolarea maselor infometate pentru ca acestea sa ramana in continuare o forta de munca ce se vinde ieftin clasei conducatoare pentru ca aceasta sa isi asigure existenta pe termen cat mai indelungat, poate pe vecie.

Atunci ne dam seama ca probabil,multumit ca Basescu i-a dat voie generos sa vorbeasca in Parlament, si 'majestatea sa' se afla in aceasta clica a mafiei formata din clasa politica si capitalistii improprietariti ce profita de naivitatea romanilor de rand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE