Bad News

luni, 5 septembrie 2011

Basescu este bolnav sau se da victima sa scape de puscarie?



Jurnalistul Stelian Tănase a afirmat, într-un interviu acordat ziarului Ring, că ştie "din mai multe surse" că preşedintele Traian Băsescu ar fi bolnav. Stelian Tănase a citat mai multe surse din "zona Cotroceni", dar a precizat că nu poate spune mai multe pentru că "nimeni nu are o dovada certă".

Administraţia prezidenţială a ţinut să contrazică afirmaţiile jurnalistului. Într-o intervenţie la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Valeriu Turcan, a caracterizat afirmaţiile lui Stelian Tănase drept "ridicole". Turcan a completat chiar că, de fapt, ar reprezenta o "dorinţă personală" a jurnalistului ca Traian Băsescu să fie bolnav.

Conform declaratiei lui Vadim Tudor facuta azi la Antena3- emisiunea “La ordonea zilei” a lui Dana Grecu, BASESCU este grav bolnav la cap, are o tumoare, si are nevoie lunar de medicamente speciale in valoare de 25.000 $ pe care le aduce din SUA.La aceasi emisiune,Radu Tudor insa a afirmat ca el crede ca este doar o smecherie a lui Basescu ,se da victima ca sa scape peste 2 ani de puscarie.

https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=cd246e39be&view=att&th=1323a58b12e52376&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gs7n8x6q0&zw

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE