Bad News

miercuri, 1 iunie 2011

Sute de mii de romani din Spania se intorc acasa din cauza CASTRAVETILOR.Aici BASESCU le da tot un castravete ! MODIFICAREA CONSTITUTIEI

Care e cauza epidemiei de E coli ramane un mister, ca si raspunsul la intrebarea de ce se imbolnavesc cu preponderenta femeile. Intre timp, razboiul castravetilor continua, cu pierderi imense pentru agricultorii iberici. Rusia ameninta sa nu mai importe legume din UE, iar autoritatile din SUA controleaza toate transporturile de castraveti, rosii si salata din Spania.

Unul dintre misterele epidemiei de E coli ce a lovit Europa este de ce majoritatea victimelor sunt femei. Specialistii pur si simplu nu au raspuns la aceasta intrebare, atata vreme cat, de obicei, victimele sunt copiii, al caror sistem imunitar nu e dezvoltat pentru a lupta cu otrava din mancare. Ei, bine, in Germania, adultii sunt cei mai afectati, dintre care cei mai multi sunt de sex feminin.

Dr Ulf Goebel, de la Spitalul universitar Charite din Berlin, este de parere ca de vina ar putea fi faptul ca aceasta tulpina contine ceva ce a gasit adecvate trupurile femeilor, asa cum anumite tulpini afecteaza anumite grupuri etnice si pe altele nu.

O alta epidemie de E coli a avut loc in 1994 in SUA, unde, din nou, victimele au fost cu preponderenta femei, cu media de varsta de 36 de ani.

Si, ca tabloul sa fie si mai incetosat, autoritatile germane, care aratasera cu degetul spre castravetii spanioli, provocand pagube imense agricultorilor din aceasta tara, spun acum ca rezultatele testelor arata ca nu ei sunt "vinovati".

Dar raul a fost deja facut. Piata s-a prabusit, iar fermierii spanioli sunt furiosi din cauza acuzelor germane.

Reuters anunta ca transporturile de castraveti si alte alimente crescute in Spania sunt inspectate de autoritatile sanitare din SUA.

"Date fiind informatiile privitoare la epidemia de E coli, transporturile de catraveti, rosii si salata din Spania sunt controlate", a anuntat Adminitratia petru Mancare si Medicamente din SUA. Controlalele vor continua pana cand va fi stiuta sursa exacta a bacteriei ce provoaca imbolnavirile.

In plus, focarul de E coli a dus la tensiuni diplomatice intre Germania, Franta si Rusia, Moscova interzicand importurile anumitor legume si amenintand cu extinderea masurii asupra tuturor ce provin din UE.

Mass-media spaniole au anuntat ca Germania, Danemarca, Cehia, Ungaria, Suedia, Belgia si Rusia blocheaza importurile de castraveti spanioli.

Cert este ca, epidemia, care a debutat pe 20 mai in nordul Germaniei, a dus la imbolnavirea a peste 1.200 de persoane, la moartea a altor 16 si nici macar nu a ajuns la apogeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE