Bad News

vineri, 3 iunie 2011

O numire perfecta pentru GUVERNUL BALAMUC

De cateva zile ne dam de ceasul mortii sa ghicim cine va fi noul ministru al muncii, desi nu ne puneam sperante sa faca ceva in acest post, totusi cautam printre membrii marcanti ai PD-L persoana cea mai potrivita , care sa aiba cat de cat legatura cu postul respectiv.Ne-am gandit la Gh.Barbu,fost ministru al mincii, la Sulfina Barbu, Raluca Turcan, dna Boghicevici, ne-am gandit la o numire logica, normala, fireasca, uitand complet de faptul ca nu este vorba de un guvern normal ci de GUVERNUL BALAMUC al lui BASESCU!
SEBASTIAN LAZAROIU este persoana ideala pentru acest guvern, pentru acest minister, este somoiogul perfect care sa astupe gaura din curul pantalonilor guvernului BOC, acum putem spune fara exagerare ca suntem condusi de SPITALUL DE NEBUNI.Cum putem sa numim altfel un om a carui analiza sociologica se refera la frustrarile sale sexuale, apreciate si asumate de presedintele BASESCU.
Recomandat recent de Traian Băsescu drept “sociolog”,fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a revenit la profesiunea sa de bază cu un studiu despre demografia din România, intitulat “Demografia iubirii: revoluţie sau război”. Printre concluziile sale: peste opt ani, vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât femei, există riscul ca agresivitatea să crească pe fondul frustărilor sexuale, soluţia fiind legalizarea “obligatorie” a prostituţiei. “În anul 2019, în România vor fi mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât partenere disponibile. Un milion de tineri îşi vor căuta perechea, iar aproximativ 160.000 de bărbaţi vor rămâne necăsătoriţi. În asemenea perioade de dezechilibru, cercetătorii arată că există riscul de avea revoluţii (chiar de catifea) sau creşteri ale agresivităţii (războaie). Dacă în 1989 aveam două partenere la un bărbat şi s-a ajuns la o revoluţie politică, în 2019 vom avea 1,3 parteneri la fiecare parteneră, iar efectele nu sunt încă foarte uşor de anticipat”, afirmă Lăzăroiu, în studiul publicat de Q Magazine.
Sa ne gandim deasemenea la cat de bine se vor simtii ministrii udemeristi asezati la aceeasi masa cu Lazaroiu care a afirmat ca UDMR este o formatiune politica TOLERATA?Sau la acelasi Lazaroiu care a dat in mintea copiilor cand ne vorbea de politica lui Alba ca zapada, Scufita Rosie si Punguta cu doi bani?
Si ce-i mai interesant, Pe 18 februarie 2011, la TVR1, Lăzăroiu spunea despre Boc că e un premier erodat şi că ar trebui să plece. Azi insa Boc este resapat, reevaluat de Basescu asa ca Lazaroiu va da o pupatura zdravana in curul erodat al lui Boc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Agentia cu stiri de cacat despre imputitul BASESCU

COPY / PASTE MY BANNER




MyRoHOST - Shared Hosting , Reseller, Register domains

DA CLICK pe bannerul de mai sus, castigi 5$ LA INSCRIERE !



Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

PUBLICITATE